Задържаха петима души, двама от които непълнолетни младежи, за притежание на наркотици

Петима са били задържани в рамките на активните полицейски действия за пресичане на престъпленията по линия „наркотици“ на територията на пловдивската дирекция. Преди дни в ареста на Трето РУ попаднал 19-годишен младеж, който при проверката направил опит да се освободи от цигара със съдържание на синтетичен канабиноид и топче хашиш. Да държи в колата си няколко пакетчета марихуана от служители на Четвърто РУ бил хванат 26-годишен водач, а при последвало претърсване на адреса му е открито още известно количество от високорисковото вещество. Междувременно, при спецакция на територията на село Караджалово, първомайски полицаи установили две непълнолетни момчета, които носели в себе си свивки със същото съдържание. В района на местно училище пък бил засечен друг младеж, докато си прави цигара с т.нар „чай за пушене“. По случаите са образувани бързи производства.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Марихуана, наркотици

Петима са били задържани в рамките на активните полицейски действия за пресичане на престъпленията по линия „наркотици“ на територията на пловдивската дирекция.

Преди дни в ареста на Трето РУ попаднал 19-годишен младеж, който при проверката направил опит да се освободи от цигара със съдържание на синтетичен канабиноид и топче хашиш.

Да държи в колата си няколко пакетчета марихуана от служители на Четвърто РУ бил хванат 26-годишен водач, а при последвало претърсване на адреса му е открито още известно количество от високорисковото вещество.

Междувременно, при спецакция на територията на село Караджалово, първомайски полицаи установили две непълнолетни момчета, които носели в себе си свивки със същото съдържание.

В района на местно училище пък бил засечен друг младеж, докато си прави цигара с т.нар „чай за пушене“.

По случаите са образувани бързи производства.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини