Задържани са 7 души с различни по вид и количество наркотици в Пловдив

Седмина са били задържани с различни по вид и количество наркотици при полицейски проверки през седмицата в Пловдив. Пет саксии с канабисови насаждения в различен стадий на растеж, над 300 грама суха зелена листна маса, около 0,7 грама амфетамин и електронна везна открили криминалисти от Второ РУ при претърсване в жилище с 42-годишен обитател. При подобни процесуални и следствени действия колегите им от Трето РУ иззели близо 49 грама марихуана, 13 таблетки ривотрил и определено количество ново психоакитвно вещество от апартаментите на мъж и жена в район „Северен“. Заради съхранение на марихуана и амфетамин в домовете им, в Четвърто РУ са задържани други двама пловдивчани. В районното управление са отведени и две момчета, едното от които непълнолетно, хванати в централната градска част с кокаин и синтетичен канабиноид. Срещу всички извършители са образувани бързи производства.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържани

Седмина са били задържани с различни по вид и количество наркотици при полицейски проверки през седмицата в Пловдив.

Пет саксии с канабисови насаждения в различен стадий на растеж, над 300 грама суха зелена листна маса, около 0,7 грама амфетамин и електронна везна открили криминалисти от Второ РУ при претърсване в жилище с 42-годишен обитател.

При подобни процесуални и следствени действия колегите им от Трето РУ иззели близо 49 грама марихуана, 13 таблетки ривотрил и определено количество ново психоакитвно вещество от апартаментите на мъж и жена в район „Северен“.

Заради съхранение на марихуана и амфетамин в домовете им, в Четвърто РУ са задържани други двама пловдивчани.

В районното управление са отведени и две момчета, едното от които непълнолетно, хванати в централната градска част с кокаин и синтетичен канабиноид.

Срещу всички извършители са образувани бързи производства.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини