Задържаха мъже за кражба пари и европалети в Пловдив

След активно разследване криминалисти от Второ РУ разкриха автори на взломна кражба в областния град. Работата започнала по сигнал от 17 януари – на ул. „Иван Вазов“ неизвестни взломили заведение за бързо хранене и задигнали близо 900 лева оборотни пари. При проведените оперативни и издирвателни действия служителите влезли в дирите на двама техни познайници – мъже на 25 и 30 години. Срещу задържаните се води досъдебно производство. И други двама криминално проявени мъже се озоваха в полицейския арест за поредно посегателство. В неделя по обяд те били засечени на бул. „Освобождение“ от автопатрул на Пето РУ, непосредствено след като от паркинг на близка търговска верига откраднали количка за пазаруване с няколко европалети. Извършителите са с множество регистрации в полицията и осъждани. Задържани са за едно денонощие в Шесто РУ, образувано е бързо производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР

След активно разследване криминалисти от Второ РУ разкриха автори на взломна кражба в областния град. Работата започнала по сигнал от 17 януари – на ул. „Иван Вазов“ неизвестни взломили заведение за бързо хранене и задигнали близо 900 лева оборотни пари. При проведените оперативни и издирвателни действия служителите влезли в дирите на двама техни познайници – мъже на 25 и 30 години. Срещу задържаните се води досъдебно производство.

И други двама криминално проявени мъже се озоваха в полицейския арест за поредно посегателство. В неделя по обяд те били засечени на бул. „Освобождение“ от автопатрул на Пето РУ, непосредствено след като от паркинг на близка търговска верига откраднали количка за пазаруване с няколко европалети. Извършителите са с множество регистрации в полицията и осъждани. Задържани са за едно денонощие в Шесто РУ, образувано е бързо производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини