Задържаха мъж, отровил кучето на своя съседка

Жител на село Каравелово бе задържан за умишлено причинена смърт на кучето на своя съседка. Във вторник помощ в полицията потърсила стопанката на животното, след като го открила безжизнено в двора си със следи от отравяне. При последвалата проверка от служители на РУ-Карлово е установен извършителят, който направил пълни самопризнания за стореното. От дома на мъжа разследващите иззели определени веществени доказателства по случая, както и две незаконно притежавани самоделни пушки и над 60 боеприпаса. Работата по образуваното досъдебно производство продължава под наблюдение на районната прокуратура.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Кучета

Жител на село Каравелово бе задържан за умишлено причинена смърт на кучето на своя съседка.

Във вторник помощ в полицията потърсила стопанката на животното, след като го открила безжизнено в двора си със следи от отравяне. При последвалата проверка от служители на РУ-Карлово е установен извършителят, който направил пълни самопризнания за стореното.

От дома на мъжа разследващите иззели определени веществени доказателства по случая, както и две незаконно притежавани самоделни пушки и над 60 боеприпаса.

Работата по образуваното досъдебно производство продължава под наблюдение на районната прокуратура.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини