Разкриха домашна лаборатория за отглеждане на марихуана в Пловдив

Домашна лаборатория за отглеждане на марихуана бе разкрита от служители на Първо РУ. В хода на специализирана операция за пресичане на престъпления по линия „наркотици“ те предприели проверка на адреса на криминално проявен и осъждан пловдивчанин. В едно от помещенията са намерени 10 саксии с насаждения от рода на конопа с различна големина, като за благоприятните условия на тяхното развитие имало специално изградена конструкция от системи за отопление, осветление, напояване и филтрация. При процесуално-следствените действия освен канабисовите растения са иззети и над 300 грама суха зелена листна маса. По време на аналогична акция на полицаи от Трето РУ марихуана е конфискувана и от друго жилище в областния град. При претърсване в квартирата на младеж униформените открили около 200 грама от наркотика и няколко дози със съдържание на психоактивно вещество. По случаите са образувани бързи производства под наблюдение на прокуратурата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Марихуана

Домашна лаборатория за отглеждане на марихуана бе разкрита от служители на Първо РУ.

В хода на специализирана операция за пресичане на престъпления по линия „наркотици“ те предприели проверка на адреса на криминално проявен и осъждан пловдивчанин. В едно от помещенията са намерени 10 саксии с насаждения от рода на конопа с различна големина, като за благоприятните условия на тяхното развитие имало специално изградена конструкция от системи за отопление, осветление, напояване и филтрация.

При процесуално-следствените действия освен канабисовите растения са иззети и над 300 грама суха зелена листна маса. По време на аналогична акция на полицаи от Трето РУ марихуана е конфискувана и от друго жилище в областния град. При претърсване в квартирата на младеж униформените открили около 200 грама от наркотика и няколко дози със съдържание на психоактивно вещество.

По случаите са образувани бързи производства под наблюдение на прокуратурата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни