Разкриха кражба на 800 лева от незаключен микробус в Пловдив

След усилено разследване криминалисти от Четвърто РУ разкриха автор на кражба в областния град. Работата им започнала в края на февруари, когато шофьор се оплакал, че от незаключения му микробус на бул. „Цар Борис III Обединител“ са откраднати над 800 лева. При проведените активни оперативни и издирвателни действия съвместно с колегите им от Второ РУ служителите влезли в дирите на криминално проявен и осъждан жител на село Устина. От него е иззета част от отнетата сума. Документирането на случая продължава в рамките на образувано досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Пари - заплата

След усилено разследване криминалисти от Четвърто РУ разкриха автор на кражба в областния град. Работата им започнала в края на февруари, когато шофьор се оплакал, че от незаключения му микробус на бул. „Цар Борис III Обединител“ са откраднати над 800 лева.

При проведените активни оперативни и издирвателни действия съвместно с колегите им от Второ РУ служителите влезли в дирите на криминално проявен и осъждан жител на село Устина. От него е иззета част от отнетата сума. Документирането на случая продължава в рамките на образувано досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини