Задържаха криминално проявен пловдивчанин за кражба на телефон и пари

Криминално проявен и осъждан пловдивчанин се озова в полицейския арест за поредна кражба. Мъжът е отведен за едно денонощие в Шесто РУ след събрани доказателства, че в края на миналия месец задигнал мобилен телефон и портмоне с над 300 лева. Материалите по образуваното досъдебно производство са докладвани в районната прокуратура. В резултат на бърза реакция служители от РУ-Карлово предотвратиха опит за кражба от база на търговско дружество. Около 15 ч. вчера полицейски екип заловил на място двама мъже, които се канели да изнесат противозаконно различни вещи, предимно от метал. Извършителите са задържани за срок до 24 часа.  В хода на процесуално-следствените действия, при претърсване на адреса на единия от тях разследващите открили незаконно притежаван пистолет с няколко боеприпаса. По случаите са образувани бързи производства.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Затвор

Криминално проявен и осъждан пловдивчанин се озова в полицейския арест за поредна кражба. Мъжът е отведен за едно денонощие в Шесто РУ след събрани доказателства, че в края на миналия месец задигнал мобилен телефон и портмоне с над 300 лева. Материалите по образуваното досъдебно производство са докладвани в районната прокуратура.

В резултат на бърза реакция служители от РУ-Карлово предотвратиха опит за кражба от база на търговско дружество. Около 15 ч. вчера полицейски екип заловил на място двама мъже, които се канели да изнесат противозаконно различни вещи, предимно от метал. Извършителите са задържани за срок до 24 часа.  В хода на процесуално-следствените действия, при претърсване на адреса на единия от тях разследващите открили незаконно притежаван пистолет с няколко боеприпаса. По случаите са образувани бързи производства.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни