Задържаха двама шофьори заради гонка на пловдивски булевард

Гонка на пловдивски булевард бе прекратена след бързи действия на служителите на реда. Сигналът за нерегламентираното състезание между два автомобила на бул. „Цариградско шосе“ е получен около 1 ч. в неделя в Шесто РУ. При последвалата незабавна реакция моторните превозни средства са спрени от униформените, без да има пострадали участници в движението. Водачите, извършили демонстративното нарушение на правилата за пътна безопасност, са задържани за едно денонощие. Мъжете са на 24 и 25 години, по-младият е с криминалистични регистрации и осъждан.  Срещу тях е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 325, ал. 3 от НК.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Пловдив - Нощен изглед
Снимка: Adobe Stock

Гонка на пловдивски булевард бе прекратена след бързи действия на служителите на реда.

Сигналът за нерегламентираното състезание между два автомобила на бул. „Цариградско шосе“ е получен около 1 ч. в неделя в Шесто РУ. При последвалата незабавна реакция моторните превозни средства са спрени от униформените, без да има пострадали участници в движението.

Водачите, извършили демонстративното нарушение на правилата за пътна безопасност, са задържани за едно денонощие. Мъжете са на 24 и 25 години, по-младият е с криминалистични регистрации и осъждан.  Срещу тях е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 325, ал. 3 от НК.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини