Задържаха 35-годишен мъж за агресия на пътя, а в дома му намериха наркотици

Шофьор бе задържан за проявена агресия на пътя, а от дома му са иззети наркотици. Полицейските действия са предприети от служители на Шесто РУ след получен сигнал в неделя. Според предварителната информация, около 18 ч., на бул. „Цариградско шосе“ в движение се засекли „Нисан“ и „Тойота“. При спиране в района на надлез „Скобелева майка“ водачът на първата кола слязъл и се насочил към другия автомобил с намерение да се саморазправя с жената зад волана и двамата мъже, с които пътувала. В разгара на спора непознатият ударил с метална палка по главата единия от пътниците, а след това отпътувал. На пострадалия е оказана медицинска помощ. При организираните оперативни и издирвателни действия последвал арест на 35-годишния извършител. В условията на неотложност е претърсено жилището му в областния град, където разследващите открили 27 таблетки екстази, пакетче марихуана и електронна везна. Срещу мъжа са образувани две полицейски производства – за причинена телесна повреда по хулигански подбуди и за притежание на наркотици. Предстои материалите да бъдат внесени в районната прокуратура.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържан, арестуван, кражба, грабеж

Шофьор бе задържан за проявена агресия на пътя, а от дома му са иззети наркотици. Полицейските действия са предприети от служители на Шесто РУ след получен сигнал в неделя.

Според предварителната информация, около 18 ч., на бул. „Цариградско шосе“ в движение се засекли „Нисан“ и „Тойота“. При спиране в района на надлез „Скобелева майка“ водачът на първата кола слязъл и се насочил към другия автомобил с намерение да се саморазправя с жената зад волана и двамата мъже, с които пътувала. В разгара на спора непознатият ударил с метална палка по главата единия от пътниците, а след това отпътувал. На пострадалия е оказана медицинска помощ.

При организираните оперативни и издирвателни действия последвал арест на 35-годишния извършител. В условията на неотложност е претърсено жилището му в областния град, където разследващите открили 27 таблетки екстази, пакетче марихуана и електронна везна.

Срещу мъжа са образувани две полицейски производства – за причинена телесна повреда по хулигански подбуди и за притежание на наркотици. Предстои материалите да бъдат внесени в районната прокуратура.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини