Задържаха 22-годишният криминално проявен пловдивчанин за агресия на пътя

На сигнал за проявена агресия на пътя се отзовали вчера по обяд служители на Трето РУ в областния град. Незабавните действия били предприети около 12:10 ч., след постъпил сигнал от 40-годишен шофьор на микробус за възникнал в района на ул. „Васил Левски“ спор с водач на лек автомобил, който отправил закани и  счупил страничното огледало на микробуса. В резултат на бързата полицейска реакция е задържан 22-годишният криминално проявен пловдивчанин, нанесъл материалните щети по чуждото превозно средство. Срещу него е започнато бързо производство по чл. 325, ал.3 от НК.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържани

На сигнал за проявена агресия на пътя се отзовали вчера по обяд служители на Трето РУ в областния град.

Незабавните действия били предприети около 12:10 ч., след постъпил сигнал от 40-годишен шофьор на микробус за възникнал в района на ул. „Васил Левски“ спор с водач на лек автомобил, който отправил закани и  счупил страничното огледало на микробуса.

В резултат на бързата полицейска реакция е задържан 22-годишният криминално проявен пловдивчанин, нанесъл материалните щети по чуждото превозно средство. Срещу него е започнато бързо производство по чл. 325, ал.3 от НК.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини