Задържаха двама мъже за кражба на пари от обекти в Пловдив

Двама мъже, извършили кражби от обекти в централната градска част на Пловдив, са задържани от служителите на реда. По единия от случаите са работили разследващи от Второ РУ, а по другия – колегите им от Четвърто РУ. Арестът за 37-годишен криминално проявен и осъждан жител на областния град е в резултат на събрани доказателства, че на 19 ноември задигнал кутия с дарения от заведение на ул. „Антим I“. 40-годишен гастрольор от монтанска област, също със солидно криминално досие, пък е хванат, след като два дни по-рано отнел портмоне с над 2000 лева от офис в квартал „Капана“. С постановление на наблюдаващ районен прокурор мъжът е привлечен като обвиняем и приведен в ареста за 72 часа.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, полиция, убийство

Двама мъже, извършили кражби от обекти в централната градска част на Пловдив, са задържани от служителите на реда. По единия от случаите са работили разследващи от Второ РУ, а по другия – колегите им от Четвърто РУ.

Арестът за 37-годишен криминално проявен и осъждан жител на областния град е в резултат на събрани доказателства, че на 19 ноември задигнал кутия с дарения от заведение на ул. „Антим I“.

40-годишен гастрольор от монтанска област, също със солидно криминално досие, пък е хванат, след като два дни по-рано отнел портмоне с над 2000 лева от офис в квартал „Капана“. С постановление на наблюдаващ районен прокурор мъжът е привлечен като обвиняем и приведен в ареста за 72 часа.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини