Няколко случая на агресивни шофьори в Пловдив

На два поредни случая на агресивно поведение от страна на шофьори на автомобили са реагирали служители от Трето РУ в Пловдив. В петък преди обяд, чрез тел. 112, постъпила информация за конфликт между двама шофьори на паркинг на бул. „Марица“. Пристигналите униформени веднага прекратили прерасналия във физическа саморазправа спор за предимство между мъжете. За грубо нарушение на обществения ред единият от тях е отведен за срок до 24 часа в полицейския арест. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 325, ал. 3 от НК. В събота със същата мярка в районното управление попаднали други трима участници в хулиганска проява на пътя. По предварителни данни, минути преди 3 ч., на бул. „ Цар Борис III Обединител“ в движение се засекли два автомобила. В единия пътували 40-годишен мъж и 39-годишна жена, а в другия – 19-годишно момче, и двете страни взаимно започнали да си разменят обиди и закани. Съставени са им актове по Указа за борба с дребното хулиганство. С решение на Пловдивски районен съд всеки от тях ще трябва да заплати глоба в размер на 150 лева.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР

На два поредни случая на агресивно поведение от страна на шофьори на автомобили са реагирали служители от Трето РУ в Пловдив.

В петък преди обяд, чрез тел. 112, постъпила информация за конфликт между двама шофьори на паркинг на бул. „Марица“. Пристигналите униформени веднага прекратили прерасналия във физическа саморазправа спор за предимство между мъжете. За грубо нарушение на обществения ред единият от тях е отведен за срок до 24 часа в полицейския арест. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 325, ал. 3 от НК.

В събота със същата мярка в районното управление попаднали други трима участници в хулиганска проява на пътя. По предварителни данни, минути преди 3 ч., на бул. „ Цар Борис III Обединител“ в движение се засекли два автомобила. В единия пътували 40-годишен мъж и 39-годишна жена, а в другия – 19-годишно момче, и двете страни взаимно започнали да си разменят обиди и закани. Съставени са им актове по Указа за борба с дребното хулиганство. С решение на Пловдивски районен съд всеки от тях ще трябва да заплати глоба в размер на 150 лева.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив