Задържаха 65-годишен мъж за кражба на телефон във фоайето на Централна гара

Извършител на джебчийска кражба бе задържан след разследване на служители от Второ РУ в Пловдив. Преди две седмици те започнали работа по сигнал, че неизвестен задигнал с ловкост мобилен телефон на стойност около 400 лева от посетител във фоайето на Централна жп гара. След проведените оперативни и издирвателни действия е установен авторът – 65-годишен кюстендилец, с криминалистични регистрации и осъждан. Вчера мъжът бил отведен в районното управление, срещу него се води досъдебно производство. Жител на Първомай се озова в полицията за домова кражба. Вчера преди обяд в районното управление постъпило оплакване, че от частен адрес в града са откраднати две музикални тонколони, монитор и електрожен. При организираните бързи действия, малко след получаване на сигнала униформените задържали техен 27-годишен познайник, влязъл противозаконно в чуждото жилище. От него са иззети вещите, обект на посегателството. Работата по документиране на случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, полиция, наркотици, амфетамин

Извършител на джебчийска кражба бе задържан след разследване на служители от Второ РУ в Пловдив. Преди две седмици те започнали работа по сигнал, че неизвестен задигнал с ловкост мобилен телефон на стойност около 400 лева от посетител във фоайето на Централна жп гара. След проведените оперативни и издирвателни действия е установен авторът – 65-годишен кюстендилец, с криминалистични регистрации и осъждан. Вчера мъжът бил отведен в районното управление, срещу него се води досъдебно производство.

Жител на Първомай се озова в полицията за домова кражба. Вчера преди обяд в районното управление постъпило оплакване, че от частен адрес в града са откраднати две музикални тонколони, монитор и електрожен. При организираните бързи действия, малко след получаване на сигнала униформените задържали техен 27-годишен познайник, влязъл противозаконно в чуждото жилище. От него са иззети вещите, обект на посегателството. Работата по документиране на случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини