Собственик на стриптийз бар в Пловдив е арестуван за предлагане на секс услуги от ученичка

32-годишен собственик на стриптийз бар в Пловдив е арестуван за предлагане на секс услуги в заведението му от ученичка. Спецакцията на полицията е проведена в ранните часове на 19 март. Задържани са и още няколко лица, в това число и танцьорки, които след като са били разпитани, са освободени. Две от тях, едната ученичка в 12 клас, а другата – на 28 години, са извършвали сексуални услуги срещу заплащане в специално пригодени за целта кабинки в бара. По време на акцията в заведението е била и 18-годишното момиче. Извършени са множество действия по разследването – разпити на свидетели, претърсвания и изземвания в Пловдив и София, иззета е голяма сума пари, компютърни конфигурации, телефони и др. Собственикът на стриптийза бара е задържан за срок до 72 часа. Той е с повдигнато обвинение.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържан, арестуван, кражба

32-годишен собственик на стриптийз бар в Пловдив е арестуван за предлагане на секс услуги в заведението му от ученичка.

Спецакцията на полицията е проведена в ранните часове на 19 март. Задържани са и още няколко лица, в това число и танцьорки, които след като са били разпитани, са освободени.

Две от тях, едната ученичка в 12 клас, а другата – на 28 години, са извършвали сексуални услуги срещу заплащане в специално пригодени за целта кабинки в бара. По време на акцията в заведението е била и 18-годишното момиче.

Извършени са множество действия по разследването – разпити на свидетели, претърсвания и изземвания в Пловдив и София, иззета е голяма сума пари, компютърни конфигурации, телефони и др.

Собственикът на стриптийза бара е задържан за срок до 72 часа. Той е с повдигнато обвинение.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини