Задържаха 47-годишна жена, опитала се да внесе наркотици в Пловдивския затвор

47-годишна е задържана в Първо РУ след опит да внесе наркотици в Пловдивския затвор. Сигналът е подаден от служители на затвора около 09:30 ч. миналия четвъртък. При проверка на багажа, носен от нея, охранителите открили два полиетиленови плика с прахообразно вещество. След направената експертиза станало ясно, че веществата са хероин с тегло 0,775 г. и пинака с тегло 1,238 г. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл. 354а ал. 1 от НК. Материалите са докладвани в прокуратурата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Затвор

47-годишна е задържана в Първо РУ след опит да внесе наркотици в Пловдивския затвор. Сигналът е подаден от служители на затвора около 09:30 ч. миналия четвъртък. При проверка на багажа, носен от нея, охранителите открили два полиетиленови плика с прахообразно вещество.

След направената експертиза станало ясно, че веществата са хероин с тегло 0,775 г. и пинака с тегло 1,238 г. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл. 354а ал. 1 от НК. Материалите са докладвани в прокуратурата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини