Спипаха 18-годишен младеж с наркотици – марихуана, хашиш, кокаин и бензодиазепин

Две момчета са били задържани с наркотици при спецакция на служители от Трето РУ в Пловдив. В края на миналата седмица от 18-годишен младеж са иззети около 34 грама марихуана, 143 грама хашиш, 15 грама кокаин и 45 таблетки със съдържание на бензодиазепин. Да носи в себе си известни количества марихуана и кокаин бил засечен и непълнолетен тийнейджър. Срещу двамата са образувани бързи производства. С постановление на наблюдаващ районен прокурор по-възрастният е приведен в ареста. Междувременно, при аналогични действия за пресичане на престъпленията по линия „наркотици“, полицаи от РУ-Карлово също задържали двама извършители. В подбалканския град 33-годишен е хванат с марихуана, а в Сопот 42-годишен – с амфетамин. И двамата са познайници на служителите на реда и осъждани. По случаите се водят бързи производства.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържан, арестуван, кражба, грабеж

Две момчета са били задържани с наркотици при спецакция на служители от Трето РУ в Пловдив.

В края на миналата седмица от 18-годишен младеж са иззети около 34 грама марихуана, 143 грама хашиш, 15 грама кокаин и 45 таблетки със съдържание на бензодиазепин. Да носи в себе си известни количества марихуана и кокаин бил засечен и непълнолетен тийнейджър. Срещу двамата са образувани бързи производства. С постановление на наблюдаващ районен прокурор по-възрастният е приведен в ареста.

Междувременно, при аналогични действия за пресичане на престъпленията по линия „наркотици“, полицаи от РУ-Карлово също задържали двама извършители. В подбалканския град 33-годишен е хванат с марихуана, а в Сопот 42-годишен – с амфетамин. И двамата са познайници на служителите на реда и осъждани. По случаите се водят бързи производства.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини