Задържаха 41-годишен пловдивчанин, нанесъл щети на автомобил на бул. България

След активни действия служители от Трето РУ разкриха автор на вандалска проява. Работата им започнала по сигнал в неделя – на бул. „България“ в Пловдив шофьорка заварила лекия си автомобил „Фолксваген“ със счупено странично огледало, надраскани двете врати отдясно и увредени гума с джанта. При проведеното разследване са събрани доказателства, че извършител е криминално проявен и осъждан 41-годишен пловдивчанин. С полицейска заповед той бил задържан за едно денонощие. Работата по документиране на случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР - полиция

След активни действия служители от Трето РУ разкриха автор на вандалска проява. Работата им започнала по сигнал в неделя – на бул. „България“ в Пловдив шофьорка заварила лекия си автомобил „Фолксваген“ със счупено странично огледало, надраскани двете врати отдясно и увредени гума с джанта.

При проведеното разследване са събрани доказателства, че извършител е криминално проявен и осъждан 41-годишен пловдивчанин.

С полицейска заповед той бил задържан за едно денонощие. Работата по документиране на случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини