Задържаха 36-годишен пловдивчанин, нападнал по-млад мъж в „Тракия“

Около 14 ч. вчера полицаи от Пето РУ предприели проверка на сигнал за конфликт между двама мъже пред магазин в жк „Тракия“ в Пловдив. Изяснена била самоличността на двата мъже – на 36 и 23 години. По предварителни данни, след пререкание помежду им, по-възрастният се нахвърлил с удари върху опонента си и колата му. На потърпевшия е оказана медицинска помощ. Извършителят е задържан за срок до 24 часа. Започнато е бързо производство за причинена телесна повреда по хулигански подбуди. Ден по-рано, срещу участници в подобна ситуация в село Ведраре, е започнато досъдебно производство по чл. 131,  ал.1, т. 12 от НК. В полицията в Карлово били задържани двама местни жители, нанесли побой над свой съсед.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържан, арестуван, кражба

Около 14 ч. вчера полицаи от Пето РУ предприели проверка на сигнал за конфликт между двама мъже пред магазин в жк „Тракия“ в Пловдив. Изяснена била самоличността на двата мъже – на 36 и 23 години. По предварителни данни, след пререкание помежду им, по-възрастният се нахвърлил с удари върху опонента си и колата му. На потърпевшия е оказана медицинска помощ. Извършителят е задържан за срок до 24 часа. Започнато е бързо производство за причинена телесна повреда по хулигански подбуди.

Ден по-рано, срещу участници в подобна ситуация в село Ведраре, е започнато досъдебно производство по чл. 131,  ал.1, т. 12 от НК. В полицията в Карлово били задържани двама местни жители, нанесли побой над свой съсед.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини