Задържаха 28-годишен за побой над възрастен пешеходец

Полицаи от Трето РУ издириха и задържаха пловдивчанин, проявил агресия към възрастен пешеходец. За конфликтната ситуация на ул. „Панагюрище“ в областния град сигнал подал самият потърпевш – в ранния следобед на неделния ден, докато пресичал, между него и шофьорка на преминаващ лек автомобил възникнало спречкване. Внезапно обаче, спътник на жената слязъл и нанесъл удари на пешеходеца, а после колата продължила по пътя си. В резултат на побоя пострадалият е със средна телесна повреда. По случая е образувано досъдебно производство, незабавно са предприети съответните оперативни и издирвателни действия. За по-малко от денонощие е установена самоличността на 28-годишния извършител и снощи той бил отведен в полицейския арест.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържан

Полицаи от Трето РУ издириха и задържаха пловдивчанин, проявил агресия към възрастен пешеходец.

За конфликтната ситуация на ул. „Панагюрище“ в областния град сигнал подал самият потърпевш – в ранния следобед на неделния ден, докато пресичал, между него и шофьорка на преминаващ лек автомобил възникнало спречкване. Внезапно обаче, спътник на жената слязъл и нанесъл удари на пешеходеца, а после колата продължила по пътя си. В резултат на побоя пострадалият е със средна телесна повреда.

По случая е образувано досъдебно производство, незабавно са предприети съответните оперативни и издирвателни действия. За по-малко от денонощие е установена самоличността на 28-годишния извършител и снощи той бил отведен в полицейския арест.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини