Задържаха 22-годишен пиян младеж ударил полицай

Младеж осъмна в Четвърто РУ за агресивно поведение към служители на реда. Половин час след полунощ днес, в района на подлез на ул. „Гладстон“, двама полицаи от районното управление се намесили, за да прекратят шумно скарване между момче и момиче. След като се легитимирали, униформените пристъпили към изясняване на самоличността на двойката и повода за конфликта им. В този момент обаче, 22-годишният младеж, афектиран и във видимо пияно състояние, ударил единия от служителите. С белезници извършителят е отведен в полицейския арест, срещу него е образувано бързо производство. Справка в регистрите на МВР показала, че той има регистрация и присъда за хулиганство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържан, арестуван, кражба

Младеж осъмна в Четвърто РУ за агресивно поведение към служители на реда. Половин час след полунощ днес, в района на подлез на ул. „Гладстон“, двама полицаи от районното управление се намесили, за да прекратят шумно скарване между момче и момиче.

След като се легитимирали, униформените пристъпили към изясняване на самоличността на двойката и повода за конфликта им. В този момент обаче, 22-годишният младеж, афектиран и във видимо пияно състояние, ударил единия от служителите.

С белезници извършителят е отведен в полицейския арест, срещу него е образувано бързо производство. Справка в регистрите на МВР показала, че той има регистрация и присъда за хулиганство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини