Задържаха 20-годишен пловдивчанин за кражба на буркан с монети

В Шесто РУ бе задържан 20-годишен пловдивчанин по подозрение за кражба. Според първоначалната информация, около 23 ч. в събота той задигнал буркан с монети, който се намирал в касовата зона на супермаркет в район „Източен“.  Материалите от извършената предварителна проверка по сигнала са докладвани в Районна прокуратура – Пловдив. Междувременно и 52-годишна жена е заподозряна за кражба от търговски обект. При разследване на служители от РУ-Труд са събрани доказателства, че в края на миналия месец тя отнела оборотни пари и тестени изделия от баничарница в село Любен. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР - полицай

В Шесто РУ бе задържан 20-годишен пловдивчанин по подозрение за кражба. Според първоначалната информация, около 23 ч. в събота той задигнал буркан с монети, който се намирал в касовата зона на супермаркет в район „Източен“.  Материалите от извършената предварителна проверка по сигнала са докладвани в Районна прокуратура – Пловдив.

Междувременно и 52-годишна жена е заподозряна за кражба от търговски обект. При разследване на служители от РУ-Труд са събрани доказателства, че в края на миналия месец тя отнела оборотни пари и тестени изделия от баничарница в село Любен. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни