Пловдивчанин с 2 промила алкохол помете пътен знак, електрически стълб и ограда

Млад пловдивчанин осъмна в полицейския арест след катастрофа, предизвикана под въздействие на алкохол. Малко след 6 ч. в неделя автопатрул на Първо РУ бил насочен към сигнал, че на кръстовище между ул. „Димитър Талев“ и местност „Остромила-2“ в областния град „Ауди“ се блъснало последователно в пътен знак, електрически стълб и метална ограда. При отработване на произшествието с материални щети униформените изпробвали с дрегер 24-годишния водач и апаратът отчел над 2 промила. Младежът е задържан за едно денонощие в районното управление, образувано е бързо производство. Около 14 ч. в петък друг шофьор с подобна концентрация на алкохол в кръвта бил задържан от полицаи в Сопот. Той е на 32 години, а проверка в регистрите на МВР показала, че е и неправоспособен.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, пиян шофьор, алкохол, материални щети
Снимка: iStock

Млад пловдивчанин осъмна в полицейския арест след катастрофа, предизвикана под въздействие на алкохол. Малко след 6 ч. в неделя автопатрул на Първо РУ бил насочен към сигнал, че на кръстовище между ул. „Димитър Талев“ и местност „Остромила-2“ в областния град „Ауди“ се блъснало последователно в пътен знак, електрически стълб и метална ограда. При отработване на произшествието с материални щети униформените изпробвали с дрегер 24-годишния водач и апаратът отчел над 2 промила. Младежът е задържан за едно денонощие в районното управление, образувано е бързо производство.

Около 14 ч. в петък друг шофьор с подобна концентрация на алкохол в кръвта бил задържан от полицаи в Сопот. Той е на 32 години, а проверка в регистрите на МВР показала, че е и неправоспособен.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини