За по-малко от два дни са събрани средствата, необходими на 19-годишната Ани

За по-малко от два дни средствата, необходими за трансплантацията на 19-годишната Ани от Асеновград, са събрани. В дарителската сметка на момичето са събрани 180 000 лева. Момичето е студентка в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ и работи и се грижи за семейството си. Преди дни обаче постъпва в болница в тежко състояние, след като почти припада, докато е на работа. Впоследствие е диагностицирана със Синдром на Уилсън (чернодробна недостатъчност). В рамките на тази седмица на Ани трябваше да се направи спешна трансплантация на черен дроб извън страната. Тъй като средствата са непосилни за семейството, близки и приятели отправиха призив в социалните мрежи за спешното им събиране. Ани вече пътува към болница в Турция, където ще и бъде направена трансплантацията. Семейството и приятелите й изказват благодарността и признателността си към всички, помогнали за лечението й

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Анита Живкова Чобанова

За по-малко от два дни средствата, необходими за трансплантацията на 19-годишната Ани от Асеновград, са събрани. В дарителската сметка на момичето са събрани 180 000 лева.

Момичето е студентка в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ и работи и се грижи за семейството си. Преди дни обаче постъпва в болница в тежко състояние, след като почти припада, докато е на работа. Впоследствие е диагностицирана със Синдром на Уилсън (чернодробна недостатъчност).

В рамките на тази седмица на Ани трябваше да се направи спешна трансплантация на черен дроб извън страната. Тъй като средствата са непосилни за семейството, близки и приятели отправиха призив в социалните мрежи за спешното им събиране.

Ани вече пътува към болница в Турция, където ще и бъде направена трансплантацията.

Семейството и приятелите й изказват благодарността и признателността си към всички, помогнали за лечението й

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини