За 12-та поредна година Пловдив търси най-добрия човек

За 12-та поредна година ще бъде даден старт на търсенето на добри хора в Пловдив. Сайтът за онлайн номинации в кампанията „Пловдив – град на доброто“ е отворен като те ще се приемат до 02.06.2023 г. Пловдивчани ще имат възможността да номинират своите съграждани в четири различни категории – образователна и социална дейност, добротворчество и градско развитие. И тази година професионално жури ще оцени историите на хората, които безкористно подават ръка на човек в нужда или се борят за развитието на нашето общество. Традиционно децата от Професионалната гимназия по хранителни технологии и техника ще събират номинации на шатрата пред стълбите на Каменица. Събитието ще се проведе на 10 май (сряда) от 11:00 – 16:00 ч. За добрите хора можете да разкажете на сайта на кампанията.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Град на доброто - в търсене на добрия човек в Пловдив

За 12-та поредна година ще бъде даден старт на търсенето на добри хора в Пловдив. Сайтът за онлайн номинации в кампанията „Пловдив – град на доброто“ е отворен като те ще се приемат до 02.06.2023 г.

Пловдивчани ще имат възможността да номинират своите съграждани в четири различни категории – образователна и социална дейност, добротворчество и градско развитие. И тази година професионално жури ще оцени историите на хората, които безкористно подават ръка на човек в нужда или се борят за развитието на нашето общество.

Традиционно децата от Професионалната гимназия по хранителни технологии и техника ще събират номинации на шатрата пред стълбите на Каменица. Събитието ще се проведе на 10 май (сряда) от 11:00 – 16:00 ч.

За добрите хора можете да разкажете на сайта на кампанията.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини