Възрастна жена загина при катастрофа край Пловдив

74-годишна жена е загинала при катастрофа на магистрала „Тракия“ край Пловдив в посока Бургас, съобщиха от полицията. Инцидентът предизвика голямо задръстване край Пловдив. Образувала се е колона от превозни средства около 2 км. На място регулират пътни полицаи. Сигналът за катастрофата е получен около 15.20 ч. днес. По първоначални данни лек автомобил с пловдивска регистрация застигнал и блъснал отзад кола с с чужди номера. На място загинала 74-годишна пътничка от първата кола, а водачът й и друга жена на 47 години, са откарани в болница за прегледи. Няма сериозно пострадали от втория автомобил, в който пътували четирима души. В момента се организира оглед на местопроизшествието.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР

74-годишна жена е загинала при катастрофа на магистрала „Тракия“ край Пловдив в посока Бургас, съобщиха от полицията. Инцидентът предизвика голямо задръстване край Пловдив. Образувала се е колона от превозни средства около 2 км. На място регулират пътни полицаи.

Сигналът за катастрофата е получен около 15.20 ч. днес. По първоначални данни лек автомобил с пловдивска регистрация застигнал и блъснал отзад кола с с чужди номера.

На място загинала 74-годишна пътничка от първата кола, а водачът й и друга жена на 47 години, са откарани в болница за прегледи. Няма сериозно пострадали от втория автомобил, в който пътували четирима души. В момента се организира оглед на местопроизшествието.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни