Две възрастни жени са приети в болница, след като са пострадали при ПТП

Полицаи от Асеновград издирват водач на лек автомобил, блъснал възрастна пешеходка и избягал от местопроизшествието. Сигналът за приета в болница 79-годишна жена е получен около 13 ч. вчера. Според предварителните данни, при неправилно пресичане на пътното платно на ул. „Васил Левски“, пенсионерката била ударена от лек автомобил „Алфа Ромео“, който продължил по пътя си.  По случая е образувано досъдебно производство и са предприети активни действия за установяване самоличността на шофьора на колата. По-рано същия ден под лекарско наблюдение в болница е оставена и друга пешеходка, на 70 години. Докато вървяла по улица в село Куртово Конаре, жената била блъсната от лек автомобил „Хонда“ с 22-годишен младеж зад волана. Неговите проби за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни. Причините за възникване на катастрофата се изясняват от разследващ полицай в рамките на образувано досъдебно производство в РУ-Стамболийски.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР - полиция

Полицаи от Асеновград издирват водач на лек автомобил, блъснал възрастна пешеходка и избягал от местопроизшествието. Сигналът за приета в болница 79-годишна жена е получен около 13 ч. вчера. Според предварителните данни, при неправилно пресичане на пътното платно на ул. „Васил Левски“, пенсионерката била ударена от лек автомобил „Алфа Ромео“, който продължил по пътя си.  По случая е образувано досъдебно производство и са предприети активни действия за установяване самоличността на шофьора на колата.

По-рано същия ден под лекарско наблюдение в болница е оставена и друга пешеходка, на 70 години. Докато вървяла по улица в село Куртово Конаре, жената била блъсната от лек автомобил „Хонда“ с 22-годишен младеж зад волана. Неговите проби за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни. Причините за възникване на катастрофата се изясняват от разследващ полицай в рамките на образувано досъдебно производство в РУ-Стамболийски.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни