Възрастен мъж инсценира грабеж, за да избегне глоба

След кратко разследване служители от Трето РУ разобличиха подател на неверни данни в полицията. Работата стартирала по сигнал от 78-годишен пловдивчанин, че във вторник по обяд станал жертва на грабеж. В обяснението си мъжът посочил, че в парк „Рибница“ трима непознати го нападнали с удари и му взели личната карта и 300 лева. По случая е образувано досъдебно производство и предприети незабавни оперативни и издирвателни действия. Много скоро обаче било установено, че става въпрос за инсцениране от страна на възрастния мъж, заради намерение да избегне глоба за загубения си документ за самоличност. Предстои материалите да бъдат внесени в Районна прокуратура  – Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, полиция, акция, катастрофа

След кратко разследване служители от Трето РУ разобличиха подател на неверни данни в полицията. Работата стартирала по сигнал от 78-годишен пловдивчанин, че във вторник по обяд станал жертва на грабеж.

В обяснението си мъжът посочил, че в парк „Рибница“ трима непознати го нападнали с удари и му взели личната карта и 300 лева. По случая е образувано досъдебно производство и предприети незабавни оперативни и издирвателни действия.

Много скоро обаче било установено, че става въпрос за инсцениране от страна на възрастния мъж, заради намерение да избегне глоба за загубения си документ за самоличност. Предстои материалите да бъдат внесени в Районна прокуратура  – Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини