Възрастен мъж и 6-годишно момиче са пострадали при два инцидента

Произшествие с пострадал пътник в автобус на градския транспорт е регистрирано в петък сутрин в Пловдив. Сигналът е посетен от екип на сектор „Пътна полиция“.  По предварителни данни около 8.30 ч., на ул. „Съединение“, водачът на пътническо превозно средство потеглил рязко и 77-годишен мъж паднал на земята. След преглед в болнично заведение, той е освободен за домашно лечение с леки контузии. Няма данни шофьорът да е употребил алкохол. Случаят е отработен по административен ред. Сигнал за пътен инцидент в района на 116-и км на АМ „Тракия“ е подаден в полицията около 18.30ч. вчера. По предварителни данни лек автомобил „БМВ“, управляван от 44-годишен водач, не спазва необходимата дистанция и удря отзад лек автомобил „Мерцедес“. В следствие на удара е пострадала 6-годишна пътничка в мерцедеса. На място е прегледана от медицински екип и освободена за домашно лечение. Алкохолните проби на двамата шофьори са отрицателни. По случая е взето административно отношение.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Линейка, пострадали, катастрофа, болница, спешна помощ, инцидент, велосипедист

Произшествие с пострадал пътник в автобус на градския транспорт е регистрирано в петък сутрин в Пловдив. Сигналът е посетен от екип на сектор „Пътна полиция“.  По предварителни данни около 8.30 ч., на ул. „Съединение“, водачът на пътническо превозно средство потеглил рязко и 77-годишен мъж паднал на земята. След преглед в болнично заведение, той е освободен за домашно лечение с леки контузии. Няма данни шофьорът да е употребил алкохол. Случаят е отработен по административен ред.

Сигнал за пътен инцидент в района на 116-и км на АМ „Тракия“ е подаден в полицията около 18.30ч. вчера. По предварителни данни лек автомобил „БМВ“, управляван от 44-годишен водач, не спазва необходимата дистанция и удря отзад лек автомобил „Мерцедес“. В следствие на удара е пострадала 6-годишна пътничка в мерцедеса. На място е прегледана от медицински екип и освободена за домашно лечение. Алкохолните проби на двамата шофьори са отрицателни. По случая е взето административно отношение.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини