Въвеждат организация на движението по ул. Съборна за откриването на Вино и гурме

Движението, престоят и паркирането на автомобили по ул. „Съборна“ при кръстовището с ул. „Митрополит Паисий“ в Стария град се ограничават на 12 май (петък) за времето от 13:00 до 14:30 часа, информират от ОП „Организация и контрол на транспорта“. Временната организация на движение се въвежда заради официалното откриване  на деветото издание на Дефиле „Вино и гурме“, което поради големия интерес за първи ще продължи 3 дни – до 14 май (неделя) включително. От Община Пловдив напомнят, че за поредна година фестивалът се организира заедно със Съвета по туризъм и Университета по хранителни технологии. Дефилето ще тръгне в 12:00 часа от площад „Стефан Стамболов“ и ще премине по Главната и площад „Римски стадион“ към Стария град.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Катедрален храм Успение Богородично 2

Движението, престоят и паркирането на автомобили по ул. „Съборна“ при кръстовището с ул. „Митрополит Паисий“ в Стария град се ограничават на 12 май (петък) за времето от 13:00 до 14:30 часа, информират от ОП „Организация и контрол на транспорта“.

Временната организация на движение се въвежда заради официалното откриване  на деветото издание на Дефиле „Вино и гурме“, което поради големия интерес за първи ще продължи 3 дни – до 14 май (неделя) включително.

От Община Пловдив напомнят, че за поредна година фестивалът се организира заедно със Съвета по туризъм и Университета по хранителни технологии. Дефилето ще тръгне в 12:00 часа от площад „Стефан Стамболов“ и ще премине по Главната и площад „Римски стадион“ към Стария град.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини