Въвеждат еднопосочно движение между 4 булеварда в Пловдив

Еднопосочно движение на моторните превозни средства предстои да се въведе по вътрешните улици в карето между булевардите  „Васил Априлов“, „Свобода“, „Копривщица“ и „Пещерско шосе“. От тази сутрин започна поставянето на необходимите над 170 пътни знака, съобщиха от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“. Зоната обхваща двата квартала, разположени от северната и южната страна на „Пещерско шосе“. Еднопосочността там се прилага в съответствие с генералния план на общината за организация на движението.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Знак за еднопосочно движение

Еднопосочно движение на моторните превозни средства предстои да се въведе по вътрешните улици в карето между булевардите  „Васил Априлов“, „Свобода“, „Копривщица“ и „Пещерско шосе“. От тази сутрин започна поставянето на необходимите над 170 пътни знака, съобщиха от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“.

Зоната обхваща двата квартала, разположени от северната и южната страна на „Пещерско шосе“. Еднопосочността там се прилага в съответствие с генералния план на общината за организация на движението.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини