Всички пловдивски мостове и надлези са обработени срещу заледяване

За да се предотврати заледяването на пътни участъци, екипи на „Чистота“ тази нощ обработиха със сол всички мостове и надлези в Пловдив. „Заради очакваното понижение на температурите под нула градуса продължаваме непрестанна проверка за състоянието на всички пътни артерии, така че да не допуснем заледяване на мокрите настилки“, заяви директорката на предприятието инж. Десислава Георгиева. След като вчера беше отводнен неремонтиран участък на Голямоконарско шосе, тази сутрин там отново се е събрала вода. Специализирани екипи продължават да работят заедно с ВиК за отстраняване на проблема. „Реагираме възможно най-бързо на всеки получен сигнал. Голям водосбор има в част от бул. „Александър Стамболийски“. И макар булевардът да е в ремонт, и там сме изпратили екипи“, заяви инж. Георгиева. Тя напомни, че телефонът на „Чистота“ за сигнали е 032/675 817.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Всички пловдивски мостове и надлези са обработени срещу заледяване

За да се предотврати заледяването на пътни участъци, екипи на „Чистота“ тази нощ обработиха със сол всички мостове и надлези в Пловдив.

„Заради очакваното понижение на температурите под нула градуса продължаваме непрестанна проверка за състоянието на всички пътни артерии, така че да не допуснем заледяване на мокрите настилки“, заяви директорката на предприятието инж. Десислава Георгиева.

След като вчера беше отводнен неремонтиран участък на Голямоконарско шосе, тази сутрин там отново се е събрала вода. Специализирани екипи продължават да работят заедно с ВиК за отстраняване на проблема.

„Реагираме възможно най-бързо на всеки получен сигнал. Голям водосбор има в част от бул. „Александър Стамболийски“. И макар булевардът да е в ремонт, и там сме изпратили екипи“, заяви инж. Георгиева.

Тя напомни, че телефонът на „Чистота“ за сигнали е 032/675 817.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини