Вандали потрошиха фонтанчето на площад „Кочо Честименски“ в район „Централен“

Вандали потрошиха фонтанчето на площад „Кочо Честименски“ в район „Централен“. Шадраванът бе монтиран по време на реконструкцията на площадното пространство преди по-малко от година и радваше жителите и гостите на града. Миналата нощ обаче неизвестни засега извършители потрошиха придобивката. „Винаги съм държал на реда и правилата. Този хаос трябва да спре. Ще настоявам пред компетентните органи извършителите да бъдат открити и да понесат своята отговорност“ – категоричен бе кметът на район „Централен “ Георги Стаменов. Той заяви, че в съседство има монтирани камери, записите от които ще бъдат свалени. Георги Стаменов призова гражданите за нетърпимост към противообществените прояви и допълни, че само с общи усилия можем да се противопоставим на хаоса и на проявите на вандализъм в града ни.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Фонтан - площад Кочо Честименски - район Централен - вандализъм
Снимка: район Централен

Вандали потрошиха фонтанчето на площад „Кочо Честименски“ в район „Централен“. Шадраванът бе монтиран по време на реконструкцията на площадното пространство преди по-малко от година и радваше жителите и гостите на града. Миналата нощ обаче неизвестни засега извършители потрошиха придобивката.

„Винаги съм държал на реда и правилата. Този хаос трябва да спре. Ще настоявам пред компетентните органи извършителите да бъдат открити и да понесат своята отговорност“ – категоричен бе кметът на район „Централен “ Георги Стаменов.

Той заяви, че в съседство има монтирани камери, записите от които ще бъдат свалени.

Георги Стаменов призова гражданите за нетърпимост към противообществените прояви и допълни, че само с общи усилия можем да се противопоставим на хаоса и на проявите на вандализъм в града ни.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини