В новия кабинет Денков има двама министри от Пловдив

Двама министри от Пловдив официално вече са част от редовния кабинет с премиер академик Николай Денков. Единият е министърът на образованието – проф. Галин Цоков, който е заместник-декан на Педагогически факултет в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски„. Вторият е директорът на Драматичния театър в града на тепетата Кръстю Кръстев, който бе избран за министър на културата. Мощно пловдивско представяне имаше в последния служебен кабинет. Иван Демерджиев оглавяваше МВР, Христо Алексиев – транспорта и съобщенията, Явор Гечев – земеделието и Александър Пулев – иновациите и растежа.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Народно събрание - Парламент

Двама министри от Пловдив официално вече са част от редовния кабинет с премиер академик Николай Денков.

Единият е министърът на образованието – проф. Галин Цоков, който е заместник-декан на Педагогически факултет в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски„.

Вторият е директорът на Драматичния театър в града на тепетата Кръстю Кръстев, който бе избран за министър на културата.

Мощно пловдивско представяне имаше в последния служебен кабинет. Иван Демерджиев оглавяваше МВР, Христо Алексиев – транспорта и съобщенията, Явор Гечев – земеделието и Александър Пулев – иновациите и растежа.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини