В навечерието на Великденските празници 20 семейства от „Тракия“ получиха ценна подкрепа

В навечерието на Великденските празници 20 семейства от „Тракия“ получиха ценна подкрепа. Дамите от Лайънс клуб „Евридика”, подкрепени от мъжкия клуб,  посетиха домовете на нуждаещи се семейства с деца и ги зарадваха с най-необходимите храни за празничната трапеза. Пакетите съдържаха пиле, яйца, козунаци, основни хранителни продукти и други вкусни подаръци. Кметът на „Тракия“ Костадин Димитров изрази признателност на членовете на Лайънс клуб „Евридика”, които повече от десет години подкрепят със своите благородни инициативи хора в затруднено положение от най-младия пловдивски район. Правят го безкористно в навечерието на Великден и Коледа, а помощници в жестовете им на милосърдие са служителите на кметството в „Тракия“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
В навечерието на Великденските празници 20 семейства от Тракия получиха ценна подкрепа

В навечерието на Великденските празници 20 семейства от „Тракия“ получиха ценна подкрепа. Дамите от Лайънс клуб „Евридика”, подкрепени от мъжкия клуб,  посетиха домовете на нуждаещи се семейства с деца и ги зарадваха с най-необходимите храни за празничната трапеза.

Пакетите съдържаха пиле, яйца, козунаци, основни хранителни продукти и други вкусни подаръци.

Кметът на „Тракия“ Костадин Димитров изрази признателност на членовете на Лайънс клуб „Евридика”, които повече от десет години подкрепят със своите благородни инициативи хора в затруднено положение от най-младия пловдивски район. Правят го безкористно в навечерието на Великден и Коледа, а помощници в жестовете им на милосърдие са служителите на кметството в „Тракия“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини