Избори 2024

Водещи новини

„Белла България“ с инициатива за засаждането на 30 магнолии в „Тракия”

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
Белла България с инициатива за засаждането на 30 магнолии в Тракия

„Белла България“ подкрепи инициативата на район „Тракия” и организира засаждането на 30 магнолии в парка до християнската църква „Свето Преображение Господне”. Това е втората горичка, която BELLA подарява на жителите на Пловдив. Първата е разположена в пространството до бл. 173 в ж.к. „Тракия“ и е любимо място за отдих и детски игри.

„Подкрепяме работата на район „Тракия” за залесяването на парковете и междублоковите пространства, защото вярваме, че така допълнително увеличаваме ефекта от ежедневните ни грижи за околната среда и за общностите в районите, в които оперираме“, споделят от „Белла България“.

„Поставили сме си за цел всяка година в „Тракия” да засаждаме нови фиданки, а инициативата ни „Засади дърво – създай живот“ отново среща подкрепата на бизнеса. Общата грижа за зелената система е грижа за бъдещето и за децата ни“, сподели с благодарност Костадин Димитров – кмет на най-младия пловдивски район.

В залесяването днес се включиха заместник-кметът Пенчо Малинов, експертите по екология в кметството и служители на ОП „Градини и паркове”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив