В Mall Plovdiv всеки може да получи моден съвет от огледалото с изкуствен интелект

Първият мол в града под тепетата, който постави начало на съвсем нов вид пазаруване през 2009-та, днес е и първият, който предлага на посетителите си стайлинг консултация от изкуствен интелект. Събитието е доказателство, че AI технологията навлиза постепенно, но сигурно в живота ни. По поръчка на търговския център, студиото за разработка на електронни устройства и интерактивни инсталации «Роботев» програмира и изработи,  единствена по рода си машина с изкуствен интелект, създадена специално, за да ни помогне в правилния избор на нови дрехи, които да допълнят гардероба ни по наш вкус. Студио «Роботев» стартира дейността си през 2008г. С екипа си от софтуерни и хардуерни инженери, «Роботев» реализира над 80 интерактивни инсталации, повечето от които за чужди компании. Постижения на българските специалисти са отразени и в много международни медии, а голяма част от проектите са отличени с награди ФАРА. В Mall Plovdiv всеки може да получи моден съвет от огледалото с изкуствен интелект, което миксира 60 артикула от 12 маркови магазина в търговския център. «Умното огледало» взима най-доброто решение, като има предвид дрехите, с които в момента сме облечени, предпочитания стил на обличане и разбира се пола ни. Това не е научна фантастика, а изкуствен интелект, с когото можем съвсем реално да […]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
В Mall Plovdiv всеки може да получи моден съвет от огледалото с изкуствен интелект

Първият мол в града под тепетата, който постави начало на съвсем нов вид пазаруване през 2009-та, днес е и първият, който предлага на посетителите си стайлинг консултация от изкуствен интелект. Събитието е доказателство, че AI технологията навлиза постепенно, но сигурно в живота ни.

По поръчка на търговския център, студиото за разработка на електронни устройства и интерактивни инсталации «Роботев» програмира и изработи,  единствена по рода си машина с изкуствен интелект, създадена специално, за да ни помогне в правилния избор на нови дрехи, които да допълнят гардероба ни по наш вкус.

Студио «Роботев» стартира дейността си през 2008г. С екипа си от софтуерни и хардуерни инженери, «Роботев» реализира над 80 интерактивни инсталации, повечето от които за чужди компании. Постижения на българските специалисти са отразени и в много международни медии, а голяма част от проектите са отличени с награди ФАРА.

В Mall Plovdiv всеки може да получи моден съвет от огледалото с изкуствен интелект, което миксира 60 артикула от 12 маркови магазина в търговския център. «Умното огледало» взима най-доброто решение, като има предвид дрехите, с които в момента сме облечени, предпочитания стил на обличане и разбира се пола ни.

Това не е научна фантастика, а изкуствен интелект, с когото можем съвсем реално да се консултираме до края на месеца в града под тепетата. 1300 посетители вече са получили своите индивидуални модни предложения от AI още в първия уикенд на събитието. Всеки, който иска да освежи гардероба си със стайлинг от изкуствен интелект, може да посети Mall Plovdiv с любимите си дрехи до 30 април т.г.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини