Ученик от Пловдив се класира за финала най-голямото училищно състезание по английски език

Иван Янев от ОУ „Княз Александър I“ в Пловдив заслужи участие във финалния, международен кръг на най-голямото училищно състезание по английски език в света – „Kangaroo Global Linguistics“. Той е сред 18-те финалисти, като спечели злато в ниво PRE-A1. Международният кръг ще се проведе в Солун в края на септември при изключително високи стандарти за оценяване. Над 7000 участници от цялата страна премериха сили в първия вътрешно училищен кръг на международното състезание, което в България се организира от Асоциацията на Кеймбридж училища в България, а 760 от тях преминаха успешно и на национално ниво. Освен че се класират за финалния кръг в Солун през септември, всички победители ще бъдат наградени за отличното си представяне и на специална церемония по време на най-голямото събитие за учителите по английски език в страната – „Ден на Кеймбридж“, което ще се проведе на 22 април.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Kangaroo Global Linguistics - състезание по английски език за ученици

Иван Янев от ОУ „Княз Александър I“ в Пловдив заслужи участие във финалния, международен кръг на най-голямото училищно състезание по английски език в света – „Kangaroo Global Linguistics“. Той е сред 18-те финалисти, като спечели злато в ниво PRE-A1. Международният кръг ще се проведе в Солун в края на септември при изключително високи стандарти за оценяване.

Над 7000 участници от цялата страна премериха сили в първия вътрешно училищен кръг на международното състезание, което в България се организира от Асоциацията на Кеймбридж училища в България, а 760 от тях преминаха успешно и на национално ниво.

Освен че се класират за финалния кръг в Солун през септември, всички победители ще бъдат наградени за отличното си представяне и на специална церемония по време на най-голямото събитие за учителите по английски език в страната – „Ден на Кеймбридж“, което ще се проведе на 22 април.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Коментари

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни