Убийството в Арман махала – заради 20 лева и под въздействието на алкохол

Окръжна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем 47 – годишен мъж за убийството на друг мъж в ромската Арман махала в града на тепетата. На 20 февруари двамата се били събрали с приятели в заведение и употребили алкохол. В един момент между тях възникнал спор за невърнати 20 лева от страна на убития. Обвиняемият се ядосал и отишъл до дома си, откъдето взел кухненски нож, върнал се пред заведението, където двамата се сборичкали и нанесъл прободни рани на другия мъж, който починал на място. Подаден е бил сигнал на тел. 112 и са пристигнали полицейски и медицински екипи. Обвиняемият за убийството се е укривал в продължение на три дни в изоставена постройка в Пловдив. Вчера той беше задържан за срок до 72 часа. Предстои Окръжна прокуратура – Пловдив да внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Прокуратура - Пловдив

Окръжна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем 47 – годишен мъж за убийството на друг мъж в ромската Арман махала в града на тепетата.

На 20 февруари двамата се били събрали с приятели в заведение и употребили алкохол. В един момент между тях възникнал спор за невърнати 20 лева от страна на убития. Обвиняемият се ядосал и отишъл до дома си, откъдето взел кухненски нож, върнал се пред заведението, където двамата се сборичкали и нанесъл прободни рани на другия мъж, който починал на място. Подаден е бил сигнал на тел. 112 и са пристигнали полицейски и медицински екипи.

Обвиняемият за убийството се е укривал в продължение на три дни в изоставена постройка в Пловдив.

Вчера той беше задържан за срок до 72 часа.

Предстои Окръжна прокуратура – Пловдив да внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини