Трима служители на пловдивската дирекция на МВР с награди за проявен професионализъм

Директорът и заместник-директорът на ОДМВР – Пловдив връчиха от името на министъра на вътрешните работи парични награди на трима полицаи за професионално изпълнени служебни задължения. Служител на Шесто РУ е отличен за работата си по документирането на престъпление, свързано с „купуване на гласове“ в кв. „Столипиново“ при провеждането на избори за 49-о Народно събрание. Наградени са и двама полицейски служители от сектор „Специализирани полицейски сили“, участвали в задържането на извършител на груби хулигански прояви при масовото нарушение на обществения ред в махала на гр. Стамболийски на 02.04.2023 г.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Трима служители на пловдивската дирекция на МВР с награди за проявен професионализъм

Директорът и заместник-директорът на ОДМВР – Пловдив връчиха от името на министъра на вътрешните работи парични награди на трима полицаи за професионално изпълнени служебни задължения.

Служител на Шесто РУ е отличен за работата си по документирането на престъпление, свързано с „купуване на гласове“ в кв. „Столипиново“ при провеждането на избори за 49-о Народно събрание.

Наградени са и двама полицейски служители от сектор „Специализирани полицейски сили“, участвали в задържането на извършител на груби хулигански прояви при масовото нарушение на обществения ред в махала на гр. Стамболийски на 02.04.2023 г.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини