Главният прокурор Иван Гешев се срещна с жители на ромски квартал „Столипиново“

Главният прокурор Иван Гешев се срещна с жители на пловдивския ромски квартал „Столипиново“ и се запозна с проблемите на местните хора, свързани с битовата престъпност и престъпленията с дискриминационен мотив. Местните жители изказаха благодарност за предприетите действия по поставянето на контейнери за смет и почистването на квартала след извършена от страна на Окръжна прокуратура – Пловдив проверка. Главният прокурор бе придружен от говорителя на главния прокурор Сийка Милева, зам. апелативния прокурор на Пловдив Румен Попов, окръжния прокурор Ваня Христева и районния прокурор Петър Петров. Иван Гешев поздрави мюсюлманската общност по повод празника Рамазан Байрам.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Главният прокурор Иван Гешев на посещение в квартал Столипиново в Пловдив

Главният прокурор Иван Гешев се срещна с жители на пловдивския ромски квартал „Столипиново“ и се запозна с проблемите на местните хора, свързани с битовата престъпност и престъпленията с дискриминационен мотив.

Местните жители изказаха благодарност за предприетите действия по поставянето на контейнери за смет и почистването на квартала след извършена от страна на Окръжна прокуратура – Пловдив проверка.

Главният прокурор бе придружен от говорителя на главния прокурор Сийка Милева, зам. апелативния прокурор на Пловдив Румен Попов, окръжния прокурор Ваня Христева и районния прокурор Петър Петров.

Иван Гешев поздрави мюсюлманската общност по повод празника Рамазан Байрам.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини