Трима мъже от Столипиново са задържани за проявена агресия към полицаи

Трима мъже от пловдивския квартал „Столипиново“ са били задържани за проявена агресия към полицаи от Шесто РУ. Минути след 21 ч. в неделя дежурен автопатрул бил насочен към сигнал за смущаване на нощната тишина от силна музика на ул. „Сокол“. На адреса двамата униформени установили, че се провежда семейно тържество и веднага взели мерки да бъде преустановено нарушението. Трима от участниците обаче отказали да изпълнят полицейското разпореждане и се опитали да влязат във физическа саморазправа със служителите на реда. По време на случилото се няма сериозно пострадали, нанесени са леки материални щети по патрулния автомобил. Извършителите, единият от които с криминалистични регистрации, са отведени за срок до 24 часа в районното управление, а срещу тях се води досъдебно производство. Уведомена е Районна прокуратура – Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР - полицай

Трима мъже от пловдивския квартал „Столипиново“ са били задържани за проявена агресия към полицаи от Шесто РУ.

Минути след 21 ч. в неделя дежурен автопатрул бил насочен към сигнал за смущаване на нощната тишина от силна музика на ул. „Сокол“. На адреса двамата униформени установили, че се провежда семейно тържество и веднага взели мерки да бъде преустановено нарушението. Трима от участниците обаче отказали да изпълнят полицейското разпореждане и се опитали да влязат във физическа саморазправа със служителите на реда.

По време на случилото се няма сериозно пострадали, нанесени са леки материални щети по патрулния автомобил.

Извършителите, единият от които с криминалистични регистрации, са отведени за срок до 24 часа в районното управление, а срещу тях се води досъдебно производство. Уведомена е Районна прокуратура – Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини