Тежка катастрофа с жертва и трима ранени стана до пловдивското село Марково

Тежка катастрофа с жертва и трима ранени стана в ранния следобед до пловдивското село Марково. Сигналът за пътния инцидент е получен в полицията към 15:40 часа. По предварителна информация в близост до селскостопански двор лек автомобил, управляван от 22-годишен младеж, предприел ляв завой и отнел предимството на друга кола с водач на 44 години. При катастрофата на място загинала 67-годишна пътничка във втория автомобил. В болница са транспортирани двамата шофьори и 20-годишно момиче, пътувало в първата кола. Двамата водачи са изпробвани с дрегер за употреба на алкохол и при по-възрастния апаратът отчел положителен резултат. Местопроизшествието е запазено, извършва се оглед. Движението в района на пътния инцидент се регулира от полицейски служители.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Тежка катастрофа с жертва и трима ранени стана до пловдивското село Марково

Тежка катастрофа с жертва и трима ранени стана в ранния следобед до пловдивското село Марково. Сигналът за пътния инцидент е получен в полицията към 15:40 часа.

По предварителна информация в близост до селскостопански двор лек автомобил, управляван от 22-годишен младеж, предприел ляв завой и отнел предимството на друга кола с водач на 44 години.

При катастрофата на място загинала 67-годишна пътничка във втория автомобил. В болница са транспортирани двамата шофьори и 20-годишно момиче, пътувало в първата кола.

Двамата водачи са изпробвани с дрегер за употреба на алкохол и при по-възрастния апаратът отчел положителен резултат.

Местопроизшествието е запазено, извършва се оглед.

Движението в района на пътния инцидент се регулира от полицейски служители.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини