Избори 2024

Водещи новини

Театър, концерти, кино и кулинария на фестивала Арт Будилник в Пловдив

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
Лятно кино Орфей в Пловдив

От 22 до 24 септември фестивалът „Арт Будилник – Събуди се за култура“ се пренася в Пловдив, за да зарадва жителите и гостите на града с 6 събития – спектакъл, кулинарно шоу, концерт, представяне на книга и филм, много емоции и още повече смях.

Лятно кино „Орфей“ отваря широко врати за малки и големи от 22 до 24 септември. Програмата ще започне в петък 22 септември, навръх Деня на българската независимост. Точно в 19:30 ч. ще бъде представен спектакълът „НЛО завинаги“, с който ще бъде почетена паметта на големите Велко Кънев и Чочо Попйорданов. Едни от най-успешните и обичани български актьори, сред които Георги Мамалев, Антон Радичев и Катерина Евро, ще припомнят емблематични песни, скечове и ще разкажат спомените си от несъществуващото вече телевизионно предаване „Клуб НЛО“.

На 23 септември в 18.00 ч. със своите почитатели ще се срещнат Богдана Карадочева и Стефан Димитров, които ще представят книгата си „Безнадежден случай“ и ще разкажат интересни истории от своя личен и професионален път. Веднага след тях, сцената на лятно кино „Орфей“ ще завладее една от най-обичаните ни естрадни звезди Кичка Бодурова. С най-големите си хитове тя обещава да направи съботната вечер незабравима.

В последния фестивален ден на 24 септември от 18:00 ч. своите кулинарни умения и трикове ще представи специално победителят от Hell’s Kitchen Станислав Иванов. Специално за пловдивчани шеф готвачът готви кулинарно шоу, с което да отвори сетивата на гостите. След като приключи готварската фиеста, от 20 часа гостите на фестивала могат да гледат филма „Игра на доверие“ като специален гост на прожекцията ще бъде актрисата Яна Маринова, по чиято идея е създадена и самата лента.

Всички събития от програмата на „Арт Будилник – Събуди се за култура“ са с вход свободен и се провеждат с подкрепата на Община Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив