Тази вечер спират движението по част от бул. „Христо Ботев”

След 21:00 часа днес, когато трафикът намалее, ще бъде въведена временната организация по безопасност на движението във връзка с пробива под Централна гара. За това са се договорили тази сутрин фирмата изпълнител и  КАТ, информират от „Организация и контрол на транспорта”. Дотогава автобусите от градския транспорт ще продължат да се движат по маршрутите си съгласно утвърдената общинска транспортна схема. Превозвачите вече се предупредени. От ОКТ напомнят, че заради пробива северното платно на бул. „Христо Ботев“ се затваря за пътни превозни средства в участъка от автогара „Юг“ до източния полукръг на кръговото кръстовище, като движението ще се извършва двупосочно в южното платно. Десният завой към ул. „Иван Вазов“ и бул. „Руски“ няма да е възможен. Надясно ще може да се завива по ул. „Любен Каравелов“. Указателни табели с обходните маршрути са поставени на всички кръстовища около зоната с ограничено движение.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
бул. Христо Ботев в Пловдив

След 21:00 часа днес, когато трафикът намалее, ще бъде въведена временната организация по безопасност на движението във връзка с пробива под Централна гара. За това са се договорили тази сутрин фирмата изпълнител и  КАТ, информират от „Организация и контрол на транспорта”.

Дотогава автобусите от градския транспорт ще продължат да се движат по маршрутите си съгласно утвърдената общинска транспортна схема. Превозвачите вече се предупредени.

От ОКТ напомнят, че заради пробива северното платно на бул. „Христо Ботев“ се затваря за пътни превозни средства в участъка от автогара „Юг“ до източния полукръг на кръговото кръстовище, като движението ще се извършва двупосочно в южното платно. Десният завой към ул. „Иван Вазов“ и бул. „Руски“ няма да е възможен. Надясно ще може да се завива по ул. „Любен Каравелов“.

Указателни табели с обходните маршрути са поставени на всички кръстовища около зоната с ограничено движение.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини