В Пловдив / Духовни маршрути в Пловдив

Етикет: Духовни маршрути в Пловдив

Новини за Духовни маршрути в Пловдив

Диховни маршрути в Пловдив
Култура
Издателство „Летера“ кани пловдивчани да се включат в последен маршрут от „Духовни маршрути в Пловдив 2022“

Издателство „Летера“ кани пловдивчани да се включат в четвъртия, последен маршрут от есенното издание на „Духовни маршрути в Пловдив 2022“. На 1 октомври, събота, д-р Стефан Шивачев – историк,  29