Съдът остави за постоянно в ареста 41-годишната осиновителка на пребитото дете

Съдът в Пловдив остави за постоянно в ареста 41-годишната осиновителка от Столипиново, обвинена в жесток побой на момиченце на 1 година и 9 месеца. Момиченцето бе прието в болница „Свети Георги“ в Пловдив на 23 септември вечерта в критично състояние – в кома, с травми по главата и тялото, синини, както и следи от ухапвания. За преглед е било доведено от майката. След извършените изследвания, лекарите са подали сигнал на тел. 112 и незабавно са започнали действия по разследването на тежкия случай. Пред медиците осиновителката обяснила, че детето е паднало на земята от леглото, а синините по него били от това, че тя го хапела, защото не можело да се съвземе. Първоначалните доказателства на разследващите обаче сочат, че травмите по тялото на детенцето са нанесени жената, която се е грижела сама за детето. За престъплението НК предвижда наказание лишаване от свобода в размер от 3 до 15 години.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР - белезници - Арестувана жена

Съдът в Пловдив остави за постоянно в ареста 41-годишната осиновителка от Столипиново, обвинена в жесток побой на момиченце на 1 година и 9 месеца.

Момиченцето бе прието в болница „Свети Георги“ в Пловдив на 23 септември вечерта в критично състояние – в кома, с травми по главата и тялото, синини, както и следи от ухапвания. За преглед е било доведено от майката.

След извършените изследвания, лекарите са подали сигнал на тел. 112 и незабавно са започнали действия по разследването на тежкия случай.

Пред медиците осиновителката обяснила, че детето е паднало на земята от леглото, а синините по него били от това, че тя го хапела, защото не можело да се съвземе.

Първоначалните доказателства на разследващите обаче сочат, че травмите по тялото на детенцето са нанесени жената, която се е грижела сама за детето.

За престъплението НК предвижда наказание лишаване от свобода в размер от 3 до 15 години.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни