Съдът остава в ареста мъжът, убил баба си с чук

Пловдивският окръжен остави в ареста младия мъж, който през уикенда уби с метален чук баба си в пловдивското село Браниполе. Обвиняемият е неосъждан, но самият начин на извършване на престъплението – умъртвяване на 84-годишната му баба, която се е грижела за него, с множество удари, го характеризира като жесток човек и води до извод за висока обществена опасност както на извършеното деяние, така и на самия него, считат магистратите. Жестокото убийство стана в ранните часове на изминалата събота. 28-годишният мъж, който е бил употребил алкохол, сам се е обадил на полицията след извършеното от него престъпление. До трагичния инцидент се стигнало след възникнал скандал между бабата и внука. За извършеното тежко умишлено убийство Наказателният кодекс предвижда лишаване от свобода от 10 до 20 години.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържан, арестуван, кражба

Пловдивският окръжен остави в ареста младия мъж, който през уикенда уби с метален чук баба си в пловдивското село Браниполе.

Обвиняемият е неосъждан, но самият начин на извършване на престъплението – умъртвяване на 84-годишната му баба, която се е грижела за него, с множество удари, го характеризира като жесток човек и води до извод за висока обществена опасност както на извършеното деяние, така и на самия него, считат магистратите.

Жестокото убийство стана в ранните часове на изминалата събота. 28-годишният мъж, който е бил употребил алкохол, сам се е обадил на полицията след извършеното от него престъпление. До трагичния инцидент се стигнало след възникнал скандал между бабата и внука.

За извършеното тежко умишлено убийство Наказателният кодекс предвижда лишаване от свобода от 10 до 20 години.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни