СУ Христо Г. Данов обявява конкурс Приказно вълшебство за рисунка на детска приказка

СУ „Христо Г. Данов“, гр. Пловдив обявява конкурс „Приказно вълшебство“ за рисунка на детска приказка. Конкурсът е подходящ за деца от 5 до 6-годишна възраст. Крайният срок за приемане на творбите е 3 ноември 2023 г., а финалът ще е на 13 ноември 2023 г. в СУ „Христо Г. Данов“ – град Пловдив, ул. „Ален мак“ №1. Подробности за регламента на конкурса и предизвикателствата, с които трябва да се справят малчуганите, можете да намерите на линка: https://office209340.wixsite.com/danovmagic. Възможни са три интересни варианта за участие в конкурса, като задължително условие и при трите възможности е на гърба на всяка рисунка да бъдат написани две имена, възраст и телефон за връзка. „Всички обичаме детските приказки! Мечтаем да бъдем художници – претворители на любими приказни герои и сюжети. Вашата вълшебна възможност е конкурсът за детска рисунка, организиран от СУ „Христо Г. Данов“, гр. Пловдив! Участвайте и се забавлявайте на воля, очакват ви много изненади и награди! Средно училище „Христо Груев Данов“ e с над 170-годишна история и е първото българско светско училище в кв. „Кършиака“ и второто в град Пловдив. Професионалната педагогическа практика на учителите поставя детето в центъра на обучението чрез индивидуализация и диференциация, съобразени с интересите и възможностите на всяко дете. […]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
СУ Христо Г. Данов обявява конкурс Приказно вълшебство за рисунка на детска приказка

СУ „Христо Г. Данов“, гр. Пловдив обявява конкурс „Приказно вълшебство“ за рисунка на детска приказка. Конкурсът е подходящ за деца от 5 до 6-годишна възраст. Крайният срок за приемане на творбите е 3 ноември 2023 г., а финалът ще е на 13 ноември 2023 г. в СУ „Христо Г. Данов“ – град Пловдив, ул. „Ален мак“ №1.

Подробности за регламента на конкурса и предизвикателствата, с които трябва да се справят малчуганите, можете да намерите на линка: https://office209340.wixsite.com/danovmagic.

Възможни са три интересни варианта за участие в конкурса, като задължително условие и при трите възможности е на гърба на всяка рисунка да бъдат написани две имена, възраст и телефон за връзка.

„Всички обичаме детските приказки! Мечтаем да бъдем художници – претворители на любими приказни герои и сюжети. Вашата вълшебна възможност е конкурсът за детска рисунка, организиран от СУ „Христо Г. Данов“, гр. Пловдив! Участвайте и се забавлявайте на воля, очакват ви много изненади и награди! Средно училище „Христо Груев Данов“ e с над 170-годишна история и е първото българско светско училище в кв. „Кършиака“ и второто в град Пловдив. Професионалната педагогическа практика на учителите поставя детето в центъра на обучението чрез индивидуализация и диференциация, съобразени с интересите и възможностите на всяко дете. Споделена визия на преподавателския екип е изграждане на увереност в способностите на ученика. Училището разполага с пълен екип от специалисти (училищен психолог, логопед, ресурсен учител) и система за осигуряване на обща и допълнителна подкрепа на всяко дете“, коментират от екипа на СУ „Христо Г. Данов“, гр. Пловдив.

Още информация можете да намерите и в сайта на училището: http://soudanov.org/.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни