Две жени пострадаха при катастрофа, предизвикана от пиян водач снощи в Пловдив

Две жени пострадаха при катастрофа, предизвикана от пиян водач снощи в Пловдив. Около 20:40 ч. на тел. 112 било съобщено, че на ул. „Поручик Въльо Стефов“ лек автомобил „Опел“ навлязъл в насрещното движение и се ударил в лек автомобил „Дайхатсу“. В болница са откарани 47-годишната шофьорка на втората кола и нейна 26-годишна спътничка, след прегледите двете са освободени за домашно лечение с различни контузии. При отработване на произшествието екип на сектор „Пътна полиция“ установил с дрегер, че 33-годишният мъж зад волана на „Опел“-а е под въздействие на алкохол над 2 промила. Нарушителя дал кривна проба за химически анализ. С полицейска заповед е задържан за срок до 24 часа, образувано е бързо производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Пиян шофьор

Две жени пострадаха при катастрофа, предизвикана от пиян водач снощи в Пловдив. Около 20:40 ч. на тел. 112 било съобщено, че на ул. „Поручик Въльо Стефов“ лек автомобил „Опел“ навлязъл в насрещното движение и се ударил в лек автомобил „Дайхатсу“.

В болница са откарани 47-годишната шофьорка на втората кола и нейна 26-годишна спътничка, след прегледите двете са освободени за домашно лечение с различни контузии.

При отработване на произшествието екип на сектор „Пътна полиция“ установил с дрегер, че 33-годишният мъж зад волана на „Опел“-а е под въздействие на алкохол над 2 промила. Нарушителя дал кривна проба за химически анализ.

С полицейска заповед е задържан за срок до 24 часа, образувано е бързо производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни