Стартира кампанията за прием след 7  клас

Стартира кампанията за прием след 7  клас. Документите се подават в пет училища центрове в Пловдив и във всеки общински град в областта. Може да се кандидатства и онлайн, обясни началникът на Регионалното управление на образованието-Пловдив (РУО-Пловдив) Антоанета Пакова. Подаването на документите, обявяването на резултатите и записването на бъдещите осмокласници за учебната 2023/2024 година ще се извърши в четири етапа до 10 септември. Заявленията за I класиране се приемат от днес до 7 юли. Резултатите от него ще се обявят до 12 юли, а записването ще е от 13 до 17 юли. Резултатите II класиране ще бъдат обявени до 19 юли. Записването ще бъде в периода 20-24 юли. Незаетите места ще бъдат оповестени на 25 юли. Приемът на документи за III класиране ще е на 26 и 27 юли, а резултатите ще бъдат обявени до 31 юли. Записването ще е на 1 и 2 август. Обявяване на незаетите места след III класиране – на 4 август. За  IV класиране документи ще се подават на 7 и 8 август. Резултатите от него ще излязат до 10 август, а записването ще е в периода 11-14 август. До 16 август от РУО-Пловдив ще обявят свободните места след IV класиране. Свободните места ще се попълват до 10 септември.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Класна стая, ученици, училище

Стартира кампанията за прием след 7  клас. Документите се подават в пет училища центрове в Пловдив и във всеки общински град в областта. Може да се кандидатства и онлайн, обясни началникът на Регионалното управление на образованието-Пловдив (РУО-Пловдив) Антоанета Пакова.

Подаването на документите, обявяването на резултатите и записването на бъдещите осмокласници за учебната 2023/2024 година ще се извърши в четири етапа до 10 септември.

Заявленията за I класиране се приемат от днес до 7 юли. Резултатите от него ще се обявят до 12 юли, а записването ще е от 13 до 17 юли.

Резултатите II класиране ще бъдат обявени до 19 юли. Записването ще бъде в периода 20-24 юли. Незаетите места ще бъдат оповестени на 25 юли.

Приемът на документи за III класиране ще е на 26 и 27 юли, а резултатите ще бъдат обявени до 31 юли. Записването ще е на 1 и 2 август. Обявяване на незаетите места след III класиране – на 4 август.

За  IV класиране документи ще се подават на 7 и 8 август. Резултатите от него ще излязат до 10 август, а записването ще е в периода 11-14 август.

До 16 август от РУО-Пловдив ще обявят свободните места след IV класиране. Свободните места ще се попълват до 10 септември.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини